Eigenaresse Mirella van Esch

Mijn naam is Mirella van Esch en ik ben de trotse eigenaresse van Salon Samowoets.

Sinds april 2011 ben ik in het bezit van het diploma hondentrimmen, dat ik heb behaald bij het Huisdier Kennis Instituut in Arnhem.

Naast het theorie gedeelte heb ik gedurende twee jaar met heel veel plezier stage gelopen bij trimsalon Kwispel in Rosmalen waar ik het praktijkgedeelte van het vak heb geleerd.

Ik ben dol op honden en ik heb, samen met mijn man, drie samojeden Vova, Alyosha en Mounty en een Alaskan Malamute Laska.

Onze eerste hond was Lars, een golden retriever, die helaas in juni 2011 is overleden. Van onze Renzo hebben wij op 1 april afscheid moeten nemen nadat er een half jaar geleden kanker was geconstateerd. Wij zijn erg verdrietig over dit verlies maar ook opgelucht. Renzo heeft een fantastisch leven gehad en wij hebben heel erg van hem genoten.

De naam Samowoets was vroeger van mijn vader, hij heeft deze naam verzonnen toen hij een hondenkennel had en samojeden.

Met veel trots gebruik ik deze naam nu voor mijn trimsalon.

 


Samenwerking met Sharon Bross


Mijn naam is Sharon Bross, ik werk sinds januari 2015 met Mirella samen in trimsalon Samowoets. Samen hebben we de opleiding honden trimmen gevolgd en met veel plezier stage gelopen bij trimsalon Kwispelin Rosmalen. Sinds april 2012 ben ik in het bezit van het diploma hondentrimmen dat ik heb behaald bij het Huisdier Kennis Instituut in Arnhem. Ik ben dol op dieren en ik heb een Boomer hondje met de naam Reggie, ook heb ik drie paarden, zij heten: Sascha, YIight en Big Mack.

 

 

U en uw viervoeter zijn van harte welkom in Salon Samowoets