Beste klanten en trouwe viervoeters.   

 

Wij willen jullie graag, door middel van deze brief op de hoogte houden. Van alle ontwikkelingen en veranderingen in Hondentrimsalon Samowoets.

 

Zoals jullie al hebben gemerkt hebben wij niet een trimster in Hondentrimsalon Samowoets. Maar een team van 3 gediplomeerde hondentrimsters. Dit om alle klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn door verschillende vak specialiteiten aan te kunnen bieden. Hierdoor konden jullie wel al merken dat de hondentrimsalon is gegroeid. Niet alleen door meer personeel, maar ook onze materialen en shampoos zijn verbeterd. Wij willen alleen nog maar het beste product voor uw hond! Voor elke vachtsoort, of huid hebben wij een geschikte shampoo. Ook voor honden met huidproblemen hebben wij verzachtende producten in de salon. Wij knippen en scheren ook alleen met de beste materialen zodat alles vlot en goed kan verlopen.

 

Wij zijn erg trots op onze vooruitgang in de afgelopen jaren en we bieden alleen nog maar de beste kwaliteit!

 

 

Om een goede prijs – kwaliteitsverhouding te hanteren hebben wij besloten om geen prijs per hondenras meer aan te houden maar een uurtarief. Per 1 oktober 2018 wordt ons nieuwe tarief € 30 per uur. Dit zal gemiddeld uit komen op € 45 voor een hondje van 1,5 uur werk. Zijn we eerder klaar zal het goedkoper zijn, zijn we er langer mee bezig wordt het uiteraard duurder. Hondjes die met regelmaat terugkomen (in het voren een afspraak maken) zullen we altijd een vaste prijs bij hanteren. Hondjes die langer wachten (dan 12 weken), onverzorgd zijn en klitten hebben dan kan daar de prijs aardig bij oplopen omdat wij erg voorzichtig te werk zullen gaan.

Sharon gaat per 1 januari 2019 iets nieuws aanbieden! Ze gaat rondrijden in een mobiele trimsalon. Dit is een grote bus geheel ingericht als hondentrimsalon. Dit betekent dat u en uw hond niet per se van huis hoeven. Makkelijk als u een hond heeft die wagenziek wordt, of als u geen auto ter beschikking heeft om de hond te brengen. Het is natuurlijk ook gewoon lekker makkelijk. Voor vragen, afspraken en de tarieven kunt u contact op nemen met Sharon.

Het team

Wie zijn wij?

Sinds een aantal jaren zijn wij actief met onze trimsalon Samowoets............

Onze geschiedenis

Honden is onze lust en ons leven. Wij hebben geen kinderen dus onze honden zijn de kinderen en daar zijn wij dag en nacht mee bezig...........


Nieuws of weetjes die wij willen delen.

Ontzettend veel teken in het bos. Zorg dat je hond goed beschermt is tegen deze diertjes en pas zelf heel goed op. Als je de ziekte lyme krijgt van deze beestjes dan ben er ver van huis is heel vervelend en daar ben je zo maar niet af. Dus broek in de sokken en een pet op in het bos.